Algemene Voorwaarden

Artikel 1 – Definities

De algemene voorwaarden zijn conform de bepalingen van de consumentenautoriteit.

Artikel 2 – Identiteit van de onderneming

Dressed à Lot

Gevestigd:
Lange Koestraat 28-D
3511RN Utrecht (LET OP: Géén bezoekadres)
KVK nummer: 76126056
BTW nummer: NL210563199B01
+31 (0)646264859
hello@dressedalot.nl

Artikel 3 – Toepasselijkheid

 1. Dressed à Lot wil graag dat je tevreden bent met wat je hebt gekocht.
 2. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alles wat je bij ons koopt, of hebt gekocht.
 3. Het komt weleens voor dat we naast de algemene voorwaarden ook andere voorwaarden aanbieden bij producten. Als hier tegenstrijdige voorwaarden uit mochten komen, gaan we samen kijken wat voor jou de beste oplossing is.
 4. Het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden aanvaardt.

Artikel 4 – Het aanbod

 1. We doen ons best om jou zoveel mogelijk te vertellen over de producten die je bij ons kunt kopen. Van pasvorm tot levertijd, van prijs tot eventuele kortingen en of je het kunt ruilen of retourneren.
 2. Alle prijzen op de website zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW
 3. Alle prijzen en aanbiedingen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van deze fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 4. De overeenkomst komt tot stand als Dressed à Lot de bestelling geaccepteerd heeft. Indien acceptatie niet mogelijk is zal de klant per e-mail op de hoogte gebracht worden. Als de betaling al is afgerond zal het bedrag teruggestort worden op de rekening waarmee betaald is.
 5. Door een bestelling te plaatsen, ontstaat een rechtsgeldige koopovereenkomst waarop een betaling van de consument dient te volgen. Deze overeenkomst kan ontbonden worden als de consument binnen 14 dagen kenbaar maakt om de koopovereenkomst te ontbinden. De overeenkomst is ontbonden als er een bevestiging is van Dressed à Lot
 6. Om je bestelling te betalen geef je je betaalgegevens aan ons door. Ons betaalsysteem maakt op een veilige manier gebruik van een SSL en alle betalingen gaan via onze betalingsprovider Mollie. Voor vooruitbetalingen worden geen extra kosten gerekend. Na de bestelling ontvang je een bevestiging per mail met daarin de totale kosten inclusief verzending.
 7. Wanneer er gebruik is gemaakt van een kortingscode of tegoedbon, kan deze na inlevering niet gerestitueerd worden en kan de korting niet opnieuw worden uitgegeven. Kortingscodes, cadeau kaarten of andere bonnen kunnen nooit ingewisseld worden voor geld.
 8. Als je online een bestelling bij ons doet, ontvang je per e-mail een factuur.
 9. Op je bon staat alle informatie die je nodig hebt, mocht je bijvoorbeeld willen ruilen. Zonder bon kunnen wij geen artikelen retour nemen.
 10. Direct na ontvangst van je betaling gaan wij aan de slag om je bestelling in orde te maken.

 

Artikel 5 – Herroepingsrecht, oftewel ruilen en retourneren

 1. Als je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, mag je binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden je artikel retour sturen. Retourkosten en risico zijn voor eigen rekening.
 2. Wil je het eerst nog even aan iemand anders laten zien omdat je twijfelt? Dat kan, maar zorg er wel voor dat het product netjes blijft als je het wilt terugsturen. Laat alle kaartjes en tags eraan zitten tot je zeker weet dat je het product wil houden. Dressed à Lot kan artikelen niet terug nemen als:
  -Het artikel gedragen en/of gewassen is
  -Het artikel geen prijskaartje/ en of toebehoren meer heeft
  -Het artikel beschadigd is  of wanneer je hebt geprobeerd dit zelf te herstellen
  -De instructie en/of waslabels niet opgevolgd zijn
  -Het artikel incompleet is
 3. De kosten van de retourzending en het risico van retourneren zijn voor de koper. Je dient de retouren voldoende te frankeren, anders kan Dressed à Lot ze niet in ontvangst nemen. Ook als het artikel beschadigd is doordat het ondeugdelijk verpakt is, kan Dressed à Lot de artikelen weigeren.
 4. Herroepingsrecht kan niet worden toegepast op aanbiedingsartikelen, afgeprijsde artikelen, accessoires, sieraden en andere artikelen die hygiene gevoelig zijn.

Artikel 6 – Garantie

Dressed à Lot wil graag dat je tevreden bent met je items. Voor kleding, sieraden en accessoires gelden andere garantievoorwaarden. Is er iets mis met je product? Laat het ons weten en dan kijken we samen naar een oplossing.

Artikel 7 – Levering en uitvoering

 1. Wanneer je op zondag t/m vrijdag vóór 21.30 uur je bestelling afrondt, wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. Meestal heb je je pakketje dan de volgende dag al in huis.
 2. Als je een product hebt besteld en betaald en wij kunnen het onverhoopt niet leveren, dan krijg je natuurlijk het aankoopbedrag terug. Ook kunnen we samen kijken naar een alternatief, dat je overigens natuurlijk ook weer mag ruilen als het niet bevalt.
 3. Als je bestelde product stukgaat of kwijtraakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen persoon aankomt, dan lossen we dit voor je op. Volgens de regels zijn we er zelfs verantwoordelijk voor totdat jij je product thuis hebt. Voor jou een zorg minder.

Artikel 8 – Klachtenregeling en geschillen

 1. Laat ons zo snel mogelijk weten als je een klacht hebt. Leg daarbij zo goed mogelijk uit wat het probleem is, dan gaan wij ermee aan de slag.
 2. Binnen 3 dagen krijg je antwoord van ons. We bieden je direct een oplossing, of we laten je weten dat we nog wat tijd nodig hebben om tot de perfecte oplossing te komen. Maar je krijgt altijd een reactie, zodat je weet dat we ermee bezig zijn.
 3. Dressed à Lot heeft in geval van overmacht het recht om naar eigen keuze de uitvoering van de bestelling op te schorten of de bestelling zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden zonder dat er een schadevergoeding tegenover staat. Onder overmacht wordt verstaan; iedere tekortkoming die niet aan Dressed à Lot toegeschreven kan worden.

Artikel 9 – Copyright

Deze webshop en zijn bijbehorende online & social media kanalen genieten auteursrechtelijke bescherming. Alle afbeeldingen, teksten en videocontent op dressedalot.nl en de social media kanalen zijn van Dressed à Lot en partners/leveranciers. Zonder schriftelijke toestemming van Dressed à Lot is het niet toegestaan op enige manier gebruik te maken van deze content. Mocht je een foto of video willen gebruiken, neem dan contact met ons op viahello@dressedalot.nl.

Aan alle content op de website van Dressed à Lot (afmetingen, kleuren, afbeeldingen) kunnen geen rechten ontleend worden en zijn geen aanleiding tot een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst

Artikel 10 – Aanvullende of afwijkende bepalingen

Op alle bestellingen, overeenkomsten , rechten en verplichtingen waar deze voorwaarden van toepassing op zijn, is het Nederlands Recht van toepassing. Eventuele geschillen die onderling niet opgelost kunnen worden, worden voorgelegd aan een derde partij of een door Dressed à Lot aan te wijzen rechtbank.

Versie December 2019